جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب کارتال مخالف جذب محرمی: به دنبال مدافع راست اروپایی هستیم! اسامی ۱۰ جانباخته انفجار بندر شهید رجایی اعلام شد خبر مهم امروز ۷ اردیبهشت ماه برای بازنشستگان از نحوه محاسبه افزایش حقوق بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند

آخرین وضعیت مصدومان رئال مادرید مقابل بارسلونا

سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از مصدومیت دو بازیکن این تیم و به تبع آن غیبت احتمالی آنها در بازی حساس پیش روی کهکشانی‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (چهارشنبه) در چارچوب دیدارهای هفته سی‌و‌سوم لالیگای اسپانیا، میزبانش تیم ختافه را با تک گل دقیقه 21 آردا گولر شکست داد تا اجازه ندهد اختلافش با بارسلونای صدرنشین در فاصله 5 هفته به پایان رقابت‌ها، بیشتر از 4 امتیاز شود. این پیروزی اما برای کارلو آنچلوتی و تیمش به بهای مصدومیت دو مهره کلیدی و خانه‌نشینی آنها در آستانه ال‌کلاسیکوی فینال کوپا دل‌ری تمام شد.

آنچلوتی در نشست خبری پس از بازی اعلام کرد که دیوید آلابا و ادواردو کاماوینگا دو بازیکنی هستند که دچار مصدومیتی جدی شده‌اند و انتظار می‌رود که بازی شنبه هفته آینده برابر بارسلونا را از دست بدهند.

سرمربی ایتالیایی رئال مادرید گفت: وضعیت کاماوینگا هنوز کاملاً مشخص نیست و فردا باید دوباره معاینه شود اما هم او، هم آلابا دچار آسیب‌های عضلانی‌ شده‌اند و مخصوصاً برای او خیلی سخت خواهد بود که شنبه بتواند بازی کند. در حال حاضر، فران گارسیا تنها گزینه‌ای است که برای پست دفاع چپ داریم.

کارلتو در ارزیابی پیروزی تیمش برابر ختافه که به سختی حاصل شد نیز افزود: من ناراحت نیستم چون هدف ما گرفتن سه امتیاز بود. نیمه اول بهتر بودیم و نیمه دوم، بیشتر تحت فشار قرار گرفتیم. گولر به عنوان یک بازیکن میانی بازی کرد و کارش را هم خوب انجام داد. درست است که در خط دفاعی انسجام بیشتری نساز داشتیم و در خط حمله هم تأثیرگذاری لازم را نداشتیم. باید بهتر از این‌ها بازی کنیم.

آینده گولر و بازیکن‌های تعویضی تیم از جمله، اندریک فلیپه و براهیم دیاس موضوع دیگری بود که آنچلوتی درباره‌ آنها به خبرنگاران توضیح داد و گفت: گولر در آینده بیشتر نقش یک هافبک را ایفا خواهد کرد تا یک مهاجم. کیفیتی که او در بازیسازی دارد فوق‌العاده است. اندریک هم دو موقعیت داشت که در اولی نمی‌توانست بهتر از آن کار کند و دومی هم آفساید بود. براهیم هم اخیراً مدتی نیمکت‌‌نشین بوده اما نقش خود را به عنوان یک بازیکن تعویضی به خوبی ایفا کرد. او امروز از هر نظر بازی کاملی ارائه کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار